onsdag 24 december 2008

Julafton.I dag är det julafton. Mysigt! I går efter att all mat var lagad och förberedd satt vi och mös och drack glögg och proppade i oss en del av det hemgjorda godiset och kollade på Wall-E den nya (?) Disney-filmen. Den var rätt kass...

När Maja gick och la sig igår hängde hon upp en strumpa vid sin säng och idag när hon vaknade hade tomten varit där och lagt i en liten försmak av vad kvällen kommer att ge - den första julklappen. En liten docka. Hon var överlycklig! Tänk att tomten
varit inne i hennes rum medan hos "lagg och sovde". Häftigt tyckte hon!!

I går var Anna och jag och handlade lite glömda saker på eftermiddagen, då pep det till i mobilen och jag hade fått ett sms. Ett aviserings-sms från DHL att Jonas julklapp hade kommit! Jag som trodde att det var kört eftersom brevlådan var tom tidigare på dagen... vad kul att den hann fram i tid!

Nu står gröten på småkokning på spisen och ska strax ätas! I eftermiddag kommer övriga familjen hit till oss. Tänk att vi ska vara samlade allihopa! Ingen som saknas, det är mysigt. Men vi är m å n g a!

Jag vill passa på att önska alla som läser den här bloggen en riktigt fin dag idag! Med god mat, umgänge och ro! En riktigt God Jul!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Önskar dig en riktigt god jul!

Kramar Camilla

Linda sa...

Hoppas julen har varit härlig för er!

Gott nytt år!

Kram!